Het Ladies Only Event – Aloha Hawaii

ALOHA…kom in zomerse sferen tijdens de 16de editie van het Ladies Only Event!

Op dinsdagavond 6 juni en woensdagavond 7 juni 2023 vindt onze 16de editie plaats in het Prins Bernhard Plantsoen in Hengelo. Met de zomerperiode voor de deur komen wij alvast in zomerse sferen tijdens het Ladies Only Event – ALOHA HAWAII.

Wederom twee avonden vol vertier, alles wat vrouwen leuk vinden, dat is de insteek van onze 16de editie. Meer dan 65 bedrijven kunnen zich weer aanmelden om hun producten en diensten tentoon te stellen. Het hele terrein van het Prins Bernhard Plantsoen zal gevuld worden met leuke sfeervolle kraampjes. Als bezoeker kun je heerlijk in de buitenlucht eindeloos shoppen, kletsen, drankjes drinken en lekker loungen in het park.

Het Ladies Only Event begint om 19.00 uur en eindigt om 22.00 uur op beide avonden. Onder het genot van een hapje en drankje kun je naast shoppen genieten van live muziek op het terras van de Ontmoeting.

De entree voor deze editie is gratis. Reserveren is niet nodig, dus kom gezellig langs met je vriendinnen, collega’s, moeder of zussen!

FROM HAWAII WITH LOVE

Ladies Only Event – Aloha Hawaii